Alessandra Ambrosio esitteli ”maailman parhaita” urheilurintaliivejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio lukeutuu mallimaailman parhaiten tienaavien tähtien joukkoon. Kahden lapsen äiti lomaili kesällä Brasiliassa ja Kreikassa, ja jakoi ahkerasti kuvia matkaltaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Alessandra Ambrosio on esitellyt uusia urheilurintaliivejä Victoria’s Secret -vaatemerkin Beverly Hillsissä sijaitsevassa liikkeessä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana kuntoilijana, minkä vuoksi hän onkin hyvä valinta ”maailman parhaiksi” väitettyjen urheilurintaliivien mainostajaksi.

32-vuotias Alessandra Corine Ambrosio on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.