Nettitreffit päättyivät karmaisevasti – vastassa oli pojan vaimo!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Internetin maailmassa kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää. Joskus pettäjät etsivät itselleen suhteen ulkopuolista seuraa deittisivustoilla. Kun käry käy, sehän onkin vasta noloa. Nyt eräs kiinalainen mies etsi romanttista seuraa netistä.

57-vuotias Wang järjesti tapaamisen Lili-nimisen naisen kanssa hotellissa Mulingin kaupungissa. Järkytys oli ilmeinen, kun mies löysikin hotellilta perhe-elämään ikävystyneen poikansa vaimon, joka etsi avioliiton ulkopuolista huvittelua.

Jotta tilanne voisi olla vielä kornimpi, saapui paikalle myös Wangin poika, joka oli seurannut vaimoaan epäilystensä takia. Raivoisa Da Jun hakkasi isäänsä ja vaimoaan, ja sai iskettyä naiselta kolme hammasta irti. Sekaannus sattui, koska Wang ja nainen eivät olleet toisilleen rehellisiä chatissa lähettämiensä kuvien suhteen.

Isä laittoi vanhan armeijakuvan, kun taas pojan vaimo esittäytyi hyvännäköisen ystävänsä kuvalla. He muuntelivat totuutta myös elämäntarinoissaan. Väkivaltakohtauksen jälkeen poliisi saapui ja pidätti kolmikon. Wang ja Lili pääsivät kuulustelujen jälkeen kotiin, kun taas Da Jun joutui olemaan putkassa viisi päivää, uutisoi Daily Mail -sivusto.