Muistatko Susan Boylen? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen vanhapiika Susan Boyle nousi kertaheitolla maailmankuuluksi muutama vuosi sitten voitettuaan maansa Talent-kykyjenetsintäkilpailun. Boyle ei ole omien sanojensa mukaan koskaan seurustellut tai edes suudellut miestä.

52-vuotias laulajatar tulee julkaisemaan tänä vuonna uuden O Come, All Ye Faithful -joulusinglen. Musiikkimoguli Simon Cowell uskoo Susan Boylen uuden kappaleen olevan tämän joulun ykköshitti, sillä laulaja duetoi siinä itsensä Elvis Presleyn kanssa.

– Elviksen kanssa laulaminen, en uskonut sen olevan mahdollista… Eikö teknologia olekin upeaa, Susan kommentoi The Sun -lehdelle.

Alkujaankin Elviksen esittämän O Come, All Ye Faithful -joulunsinglen tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Elvis Presley duetoi nykyartstien kanssa ”haudan takaa”. Vuonna 2007 Elviksen tytär Lisa-Marie julkaisi oman versionsa tähden In The Ghetto -hitistä, jossa kuullaan niin ikään rockin kuninkaan ääntä.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.