Vauvanukke hylättiin Twilight-elokuvasta – kuin suoraan painajaisista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bella-tytön ja Edward-vampyyrin rakkaustarinan kertova Twilight-kirjasarja ja siihen perustuvat elokuvat ovat olleet maailmanlaajuinen menestys. Ihmisten suhtautuminen sarjaan on jakautunut kahtia, sillä fanijoukon lisäksi Twilightillä on nimittäin myös runsaslukuinen määrä vihaajia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Twilight-elokuvia ei pidetä yleisesti elokuvataiteellisina mestariteoksina, mutta huonomminkin olisi voinut käydä. Twilight – Aamunkoi -elokuvan kulissien taakse kurkistavassa Youtube-videossa nimittäin paljastetaan, että elokuvassa esiintyvänä Renesmee-vauvana käytettiin alunperin animatronista nukkea, joka kuitenkin paljastui huonoksi ideaksi.

Elokuvassa käytettiin alun perin nukkea, sillä yliluonnollisen vauvan tuli näyttää tavanomaista vastasyntynyttä vanhemmalta. Videolla Twilight-elokuvien tuottaja kuvailee ”Chuckesmee”-nimellä kutsuttavaa nukkea ”kaikkien aikojen groteskeimmaksi animatroniseksi vauvaksi, jota ei nähty valkokankaalla”. ”Chuckesmee”-nimi viittaa Child’s Play -kauhuelokuvien tappajanukke Chuckyyn.