Deittipalvelusta miljonääri poikaystäväksi?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkuilla saattaa olla tarkat vaatimukset kumppaninsa suhteen, ja siksi on perustettu erilaisia treffipalveluita, joiden avulla hakemansa ihmistyypin voi kohdentaa tarkemmin. Esimerkkinä toimivat eliittikumppaneita, kristittyjä tai vaikkapa lävistettyjä ihmisiä yhteensaattavat deittisivustot.

SeekingMillionaire.com on rikkaille ja menestyville sinkuille tarkoitettu nettisivusto, jossa näyttävät naiset voivat etsiä itselleen omaa sugar-daddya tai varteenotettavaa elämänkumppania hyvin toimeentulevien miesten joukosta. Toki seuraa etsitään myös rikkaista naisista, ja pikakatsauksen perusteella sivuilla ei ole kuin rikkaita ja kauniita ihmisiä.

Seuraa hakevien täytyy rekisteröityä sivulle ja mikäli he tienaavat yli 100.000 dollaria vuodessa, luokitellaan heidät menestyviksi. Jos tulot eivät ylitä rajaa, pannaan seuranhakijat ”hyvännäköisten sinkkujen” ryhmään. Sen jälkeen sivulle täytyy täyttää yksityiskohtaiset tiedot pituuteen, painoon ja ammattiin liittyen sekä kertoa tietoja itsestään – kuvan kera totta kai.