Fernanda Lima seksikkäänä poliisina – tällaisia ei tule kadulla vastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilian naiskauneutta päätyy aika ajoin mallimaailman huipulle. 36-vuotias Fernanda Lima on kyseisestä maasta kotoisin oleva mallikaunotar, joka on tehnyt kotimaassaan uraa myös näyttelijänä ja televisiojuontajana.

fernandalima09112013

Nyt Fernanda on päätynyt VIP-lehden kanteen seksikkäänä poliisina. Neitokaisen yllä nähdään lateksinen koppalakki ja alusasukokonaisuus. Ristiverinen neitokainen tihkuu otoksessa seksiä, mikä on varmasti mieslukijoiden mieleen.

Porto Alegressa syntynyt Fernanda Lima ei ole enää sinkkumarkkinoilla. Hänellä on mies Rodrigo Hilbert, jonka kanssa nainen on saanut Joao ja Francisco -pojat. Hän aloitti mallin työt 14-vuotiaana ja on opiskellut myös journalismia.