Mikä kurvitar! Näyttelijäkaunotar kuin Kim Kardashian

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodokkaiden julkkiskaunottarien joukossa räppäri Kanye Westin kanssa avioituva Kim Kardashian kantaa eittämättä kuningattaren kruunua. Hollywood vilisee kuitenkin myös muita tiimalasivartalon omaavia neitokaisia. Eräs heistä on näyttelijätär Sanaa Lathan.

Ääninäyttelijänä ja valkokankaalla moneen otteeseen nähty 42-vuotias kurvitar ikuistettiin vastikään The Best Man Holiday -elokuvan ensi-illassa Hollywoodissa. Tummahiuksinen Sanaa oli verhonnut muhkeat kurvinsa mustaan mekkoon, jonka vyö korosti näyttelijättären muodokkuutta.

New Yorkissa syntynyt Sanaa Lathan on näytellyt monissa elokuvissa 1990-luvulta lähtien. Neitokainen on esiintynyt muun muassa elokuvissa Blade, The Best Man, Brown Sugar, Alien vs. Predator, Something New ja Powder Blue.