Veli lipsautti: Anne Hathaway on raskaana!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Anne Hathawayn on luonut viime vuosina menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Tähti nähtiin viimeksi valkokankaalla Les Misérables -musikaalissa, ja sitä ennen hän näytteli kissanaista Yön ritarin paluu -elokuvassa.

Anne Hathaway saattaa kuitenkin viettää lähiaikoina hiljaiseloa näyttelemisestä, sillä hänestä on tulossa äiti. Star-lehden mukaan näyttelijättären veli Tom Hathaway paljasti tiedon vahingossa stand up -keikallaan newyorkilaisessa Tandem -ravintolassa.

– Siskoni meni naimisiin viime vuonna, ja nyt hänestä on tulossa äiti, Tom Hathaway paljasti.

Amerikkalainen Anne Jacqueline Hathaway syntyi Brooklynissä, mutta varttui New Jerseyssä.

Näyttelijätär meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.