Näin saavutat unelmiesi elämän – yksi asia kaikkein tärkein

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Onko meillä olemassa kohtalo, jota seurata? Tästä voi olla montaa mieltä, mutta usein arjessa huomaa tilanteita, joissa oma vaisto kertoo enemmän kuin mitä tilanteesta voi päällisin puolin lukea. Intuition ääni voi kuulua joissain tilanteissa kovempana kuin toisissa, ja sen kuunteleminen on kaikkein tärkeintä.

Jos sinkkunainen esimerkiksi tapaa kaksi miestä, molemmat voivat herättää vaistonomaisia tuntoja. Yleensä sisäinen tuntuma kertoo, kumpi kaksilahkeisista on pidemmällä aikavälillä parempaa seuraa. Kun puhutaan henkilökohtaisista epäonnistumisista ja pieleen menneistä suunnitelmista, yleensä tuolloin käytännössä havannoidaan tilanteita, joissa ihmiset eivät ole suostuneet kuuntelemaan oman intuitionsa opastusta.

Joskus ego estää tämän, sillä kun on paljon kunnianhimoa ja loisteliaita päämääriä, se voi ohittaa tunteen siitä, mikä todella tekee itselle hyvää. Vaikka maailma on mahdollisuuksien leikkikenttä, meille on olemassa paikkoja, jotka ovat soveliaampia lahjoillemme ja persoonallisille kyvyillemme kuin toiset.

Miksi taitava puuseppä esimerkiksi tekisi K-kauppiaan töitä? Tietylle alalle voi ajautua, mutta tuntemukset ja sisäinen dialogi, sekä elämän voimalliset tapahtumat lopulta vievät ihmistä kohti alkuperäistä polkuaan. Harva miettii, mitä intuition ääni lopultakin on. Joidenkin mielestä siinä on kyse yhteydestä korkeampaan voimaan, jolle jokainen löytää omanlaisensa nimen.

Oli kyse sitten Jumalasta tai runsautta täynnä olevasta universumista, on olemassa voima, joka pitää maailmankaikkeuden liikkeessä. Star Wars -elokuvissa ei turhaan lausuta jedisoturille ”Olkoon voima kanssasi”, sillä siinä puhutaan näkymättömästä voimasta, joka aavistuksin, merkein ja sisäisin tuntein johdattaa ihmisen kohtalonsa viitoittamaa tietä pitkin.

Ihmisen sisäisyys on täynnä erilaisia ääniä. Meissä keskustelee olemuspuolia lapsuudesta ja tästä hetkestä – erilaiset roolimme nousevat ajoittain esiin ja dialogi voi joskus olla uuvuttavaa, Elite Daily kertoo. Muiden ihmisten ajatukset ja tunteet vaikuttavat meihin ja muovaavat ajatusmaailmaamme. Voimme joskus luulla, ettemme kykene tekemään jotain asiaa, tai että se ei ole sallittua. Sisäisen äänen kutsuun voi jättää vastaamatta, mutta se ei hiljene.

Henkilö voi pelätä lähteä todelliselle tielleen, koska monesti intuition seuraaminen vaatii visiointikyvyn lisäksi luottamusta tuntemattomaan. Lukuisat filosofit ovat todenneet sen, minkä tavallisetkin maajussit myöntävät – elämä on mysteeri. Meitä kuljettavaa voimaa ei voi koskaan täysin ymmärtää. Sille voi kuitenkin antautua.

Intuition äänen kuunteleminen on pieniä tekoja arjessa, joista kutoutuu lopulta suuri tapahtumien ja kokemusten verkko. Monet sisäistä ohjaustaan kuuntelevat huomaavat elämänsä muuttuvan helpommaksi, sillä voiman ohjaamana he ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Merkityksellisyyden tuntu omasta elämästä kasvaa, kun palapelin palasia löytyy ja ne loksahtavat paikoilleen.