Kimin ja Kanyen vauva tienaa jo nyt jättisummia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsen ensikuvat jäivät taannoin myymättä lehdistölle, koska niistä tarjottu kolme miljoonaa dollaria ei ollut riittävä summa Westin perheelle. Nyt on paljastettu, että North West tienaa jo itsekin sievoisia summia.

Kim Kardashianin kerrotaan tienaavan jokaisesta realitysarjansa jaksosta likimain 80.000 dollaria, eikä hänen tyttärensäkään esiinny Rikkaat Kardashianit -sarjassa ilmaiseksi. Wetpaint-nettisivuston mukaan lapsitähti nimittäin kerryttää pankkitiliään jokaiselta jaksolta noin 2.000 dollarin verran, eli 1.490 eurolla.

Pian North Westin äidin alttarille saatteleva Kanye West julisti taannoin, että hänen lapsensa tulee tekemään ensimmäisen virallisen esiintymisensä Voguen kannessa. Hanke sai jo alkumetreillä aikaan kulmien kohotuksia, sillä Kanye oli pyytänyt asiaa Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajalta ja hyvältä ystävältä Anna Wintourilta. On yleisesti tiedossa, että Wintour ei pidä Kimistä, eikä hän tahdo tasokkaan lehden sivuille realityjulkkiksia.