Sara Sampaio on seksikäs mallitulokas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Portugalilainen mallikaunotar Sara Sampaio on eräs nousevista mallinimistä, jota ei vielä tunneta yleisesti kovin hyvin. Hän on kuitenkin työskennellyt uransa aikana muun muassa Victoria’s Secret -brändin kanssa ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä.

Nyt 22-vuotias Sara nähdään Agua Bendita -uimapukumerkin kuvissa viettelevyyttä tihkuvana ilmestyksenä. Sampaio ei epäile poseerata houkuttelevissa asennoissa esimerkiksi stringit jalassa. Mallitulokkaan yllä nähdään pitsiyksityiskohtia sisältäviä alusvaatekokonaisuuksia.

Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Neitokainen esiintyi tänä vuonna portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille kuvissa, jotka otti Raphael Mazzucco Kreikassa ja Jamaikalla.