Magdalena Frackowiak kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kun mallikaunotar Miranda Kerr sai potkut Victoria’s Secret -alusvaatefirman palveluksesta, on hänen manttelinperijäänsä odoteltu jo jonkin aikaa. Nyt se on ehkä löytynyt, sillä lehdistön kannattaa luoda katseensa puolalaissyntyiseen Magdalena Frackowiakiin.

Nyt Magdalena on ikuistettu bikinikuvauksissa St. Barthsin luksussaarella. Neitokainen oli niin näyttävä, että ryhtyi itsekin ottamaan kuvia itsestään omalla kännykkäkamerallaan.

28-vuotias puolalainen Magdalena Frackowiak on supermalli, joka aloitti kansainvälisen uransa vuonna 2006. Tammikuussa 2013 hän nousi sijalle 23. Models.com-verkkojulkaisun Top 50 Models -listalla. Magdalena päätyi aikoinaan malliuralle 16-vuotiaana, kun hänen äitinsä lähetti tyttären valokuvia mallikilpailuun. Frackowiak voitti kisan ja sai mallisopimuksen. Neidon yksityiselämästä tiedetään mediassa varsin vähän, ja esimerkiksi romansseista ei ole vielä liikkunut huhuja julkisuudessa.