Khloe Kardashian radiohaastattelussa seksikkäässä topissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar Khloe Kardashian on ollut viime aikoina uutisoinnin keskiössä hajoavan avioliittonsa takia. NBA-tähti Lamar Odomin huumesekoilut ja pettämishuhut ovat olleet tähdelle liikaa, minkä vuoksi hän onkin ottanut rankasti etäisyyttä mieheen.

29-vuotias Khloe on kuitenkin nähty julkisuudessa varsin hyvinvoivan näköisenä. Tähti saapui BBC-radioasemalle seksikkäässä mustassa asussa, johon kuului höyhentakki, läpinäkyvä toppi ja mustat nahkahousut. Hän ehti tavata myös lontoolaisia fanejaan.

Kardashianien julkkisperheessä on saatu seurata viime aikoina toistakin eroa, kun perheen matriarkka Kris Jenner raportoitiin eroavan olympiavoittaja-aviomiehestään Brucesta pitkän avioliiton jälkeen. Sen verran välit ovat tulehtuneet, ettei Kim Kardashian kutsunut isäpuoltaan kihlajaisiinsa.