Maailman suurin lemmikkipupu painaa 25 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jättiläiskokoinen vemmelsääri syö joka viikko 70 eurolla ruokaa, ja sen ruokavalio koostuu päivittäin kaalista, parsakaalista, maissista, kurkusta, kahdesta leipäpalasta, omenoista, kekseistä ja tietysti porkkanasta.

Brittiläinen jättipupu on nimeltään Ralph ja sen elopaino menee yli 25 kilon. Nyt Ralph on virallisesti maailman painavin lemmikkipupu ja se pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan Fairfax-uutisten mukaan jo vuonna 2010.

Nyt neljävuotias pitkäkorva on suurimmillaan, ja pulleasta ulkomuodosta huolimatta jäniksen terveys on hänen omistajiensa mukaan huippuluokkaa. Se saa liikkua vapaasti kotitilallaan Itä-Sussexissa. Ralphin emo piti maailman isoimman jäniksen titteliä, kunnes se kuoli sydänkohtaukseen.