”Liian suuri ikäero ja liian vähän seksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun Courtney Stodden ja Doug Hutchison menivät naimisiin, pyöritteli moni päätään pariskunnan 34 vuoden ikäerolle. Aiemmin Courtney on kiistänyt ikäeron olleen syynä kattiloiden jakamiseen, mutta nyt hän on vihdoinkin myöntänyt totuuden.

– Uskon, että ikäeromme oli 99,99 prosentin varmuudella syy eroomme. Minusta tuntuu, kuin olisin hukannut nuoruuden kokemukset ja sinkkuna olon tunteen, Courtney tunnusti New!-lehdelle.

Hänen mielestään pariskunnan avioliitto oli onnellinen ja he olivat aidosti rakastuneita, mutta loppujen lopuksi suhde muuttui epäromanttisemmaksi. Povipommi pitää miestä silti sielunkumppaninaan ja herra toimii edelleen yhtenä hänen managereista. Ero vain lopetti molempien pitkään jatkuneen mielipahan.

– Seksielämämme oli hyvää, sitä ei käy kieltäminen, mutta valitettavasti olen juuri siinä iässä, että tahdon kokea mahdollisimman paljon makuuhuoneen puolella, eikä Doug vanhempana miehenä valitettavasti pystynyt toteuttamaan kaikkia toiveitani. Emme harrastaneet Big Brother -esiintymiseni jälkeen kuin kerran seksiä, ja minä tahdon sitä huomattavasti enemmän.

Courtney Stodden nai Hutchisonin 16-vuotiaana vanhempiensa luvalla, mikä siivitti neidon nousua julkisuuteen. Hänet tunnetaan paljastavasta pukeutumisestaan ja biletystaipumuksistaan, joita liitto ja vanhempi mies tosin hillitsivät. Pari kävi aiemmin yhdessä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Viime aikoina Stodden on ollut uutisotsikoissa jättikokoisten silikonien ja paisuneiden huulten takia.