Takaisku Viidakon tähtösissä! Yksi kaunotar ulos kisasta jo ennen kuvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien tekeminen ei ole aina helppoa, sillä esimerkiksi taannoisesta Big Brotherin julkkiskaudelta putosi pois valtava määrä kilpailijoita ennen aikojaan. Osan lähdöstä oli sovittu jo etukäteen, mutta osa lähti kotiin omasta halustaan. Yllättävän miehistömuutoksen on nyt kokenut myös toinen realityohjelma.

Viidakon tähtösissä tapahtui nimittäin jo alkumetreillä muutoksia. Ohjelman osallistujat julkistettiin aiemmin tänään, mutta kattaukseen tuli heti muutos. Hallitseva Miss Viro Kristina Karjalainen on nimittäin vetäytynyt ohjelman teosta. Syynä peruutukseen on vakava hammastulehdus.

– En valitettavasti päässyt mukaan, koska minulla on kaksi hammasta tulehtunut. Olen ollut jo todella pitkän aikaa huonossa kunnossa ja hampaat on pakko leikata pois. En saa enää uusia antibiootteja, olen syönyt jo kaksi kuuria, Kristina kertoo.

– Leikkaus jännittää tosi paljon, on turta ja turhautunut olo. Totta kai olisin halunnut olla mukana ainutlaatuisessa kokemuksessa ja olin jo niin innostunut. Nyt ei vaan onnistu.

Tällä hetkellä viidakkoon on lähdössä Laura Ahola, Katrie Dahler, Amanda Harkimo, Tiina Jylhä, Marianne Kallio, Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Johanna Pulkkinen ja Alisa Ranta-aho. Pois jääneen Karjalaisen mahdollisesta korvaajasta ei ole vielä tietoa.