Opettaja syötti lapsille spermapäällysteisiä keksejä – oikeudenkäynti alkoi

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme puolitoista vuotta sitten kuinka Yhdysvalloissa eräs ala-asteen opettaja oli syöttänyt opettamilleen lapsille spermalla päällystettyjä keksejä. Spermakeksit kuuluivat hänen mukaansa opetukseen, jolla yritettiin opettaa oppilasta käyttämään eri aistejaan.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Miramonten ala-asteen 62-vuotias opettaja Mark Berndt vakuutti syyttömyyttään, mutta todisteet puhuivat puolestaan. Poliisit näyttivät oikeudessa 600 kuvaa, jossa Berndt syöttää 6 – 10 -vuotiaita lapsia. Opettajaa vastaan nostettiin sittemmin raskaat syytteet, jota puidaan parhaillaan tuomioistuimessa Los Angelesissa.

New York Daily Newsin mukaan miestä odottaa nyt jopa 25 vuoden vankeustuomio. Oikeuden istunnossa paljastui, että opettajasta on tehty lukemattomia valituksia 1990-luvun alusta saakka, mutta silti häntä ei ole irtisanottu. Kanteet on nyt nostanut 30 oppilasta, jotka ovat joutuneet hänen uhreikseen koulussa.