NBA-tähdet soittivat joululaulun heittämällä koreja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu tulee kovaa vauhtia tänäkin vuonna ja monien ihastukseksi ja vihastukseksi ovat ostoskeskuksetkin aloittaneet osittain joulutunnelman luomisen legendaarisia joulukappaleita soittamalla. Yksi eniten soitetuimmista joulukappaleista on Kulkuset, kulkuset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt NBA:n pelaajat soittavat joululaulun koripalloilla. Sen sijaan, että he tyytyisivät pomputtelemaan palloja, suoritetaan kappale koreja heittelemällä.

Koko homman juju on koreissa roikkuvissa kulkusissa, ja jokaisella korilla on oma sävelensä. Peräkkäin heitettyjen korien avulla syntyy kokonainen kappale, jonka myös tunnistaa tutuksi joululauluksi. Video on kerännyt muutamassa päivässä lähes seitsemän miljoonaa katselukertaa.