Kim ja Kanye tekivät kotipornosta musiikkivideon?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kim Kardashian ja rap-artisti Kanye West vaihtoivat äskettäin kihlasormuksia ja he ovat vihdoinkin valmiina avioliittoon. Pariskunta sai kesäkuussa esikoislapsensa Northin, ja avioliitto ikään kuin sinetöi heidän onnensa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kanye West piipahti Ellen DeGeneresin vieraana naisen luotsaamassa keskusteluohjelmassa, ja jaksossa näytettiin ensimmäistä kertaa ote Kanyen Bound 2 -kappaleen musiikkivideosta. Videosta on jo ennen ensinäytöstä kuiskittu, että sillä nähdään myös Kim Kardashianin paljasta pintaa.

Lupaus lunastettiin, sillä videolla nähdään moottoripyörällä luonnonhelmassa ratsastava pariskunta ja omituisen tunnelman lisäksi videolla on villihevosten ja vuorimaisemien lisäksi myös paidaton Kardashian. Kanyen ja Kimin videolla tapahtuva hytkyminen näyttää enemmän makuuhuoneleikiltä kuin moottoripyöräajelulta.

Bound 2 on Kanye Westin julkaiseman Yeezus-albumin kymmenes ja viimeinen kappale. Musiikkivideon on ohjannut Nick Knight. Bound 2 -kappaletta on ylistetty useasti ja monen eri tahon toimesta albumin parhaimmaksi tuotokseksi, sillä kyseessä on kieroutuneilla fantasioilla ryyditetty rakkauslaulu.