Nina Agdal yläosattomissa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

21-vuotias huippumalli Nina Agdal on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kipuamaan mallimaailman huipulle. Hänet tunnetaan Victoria’s Secret -brändin vakiokasvona. Tanskalaissyntyinen Agdal edustaa skandinaavista kauneutta.

ninaagdal23112013

Nyt mallikaunotar on poseerannut Cover Man -lehden kansikuvaotoksessa yläosattomissa. Ninalla oli jaloissaan vaatimattomat tummat alushousut ja tennarit. Urheiluauton vierellä kuvassa seisova Agdal onnistunee kuitenkin herättämään ulkomuodollaan miehisen kiinnostuksen.

Agdal on tätä nykyä varattu nainen, sillä hän on löytänyt romanssin The Wanted -yhtyeen laulajakomistuksen Max Georgen kanssa. Uutinen onkin miellyttävä, sillä Nina sai kokea kovia, kun Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine jätti hänet yhtäkkiä eksänsä Behati Prinsloon takia. Prinsloo on kaiken lisäksi vielä Victoria’s Secret -malli ja tekee yhteisiä kuvauksia Agdalin kanssa.