Poptähti pennittömänä – miljoonavelat ajoivat henkilökohtaiseen konkurssiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen musiikkiperheen vesan Aaron Carterin vanhempi veli Nick tunnetaan maineikkaan ysäripoikabändi Backstreet Boysin riveistä. Pikkuveli Aaron onnistui lanseeraamaan uran varhaisteininä popparina, joskin viime aikoina mies on muistettu enemmän ongelmistaan kuin esiintymisistään.

Joskus elämä viihdepuolella voi olla rankkaa – varsinkin, jos tähdellä on ongelmia rahankäyttönsä kanssa. 25-vuotias Aaron on nyt Yahoo!-lehden mukaan vararikossa. Miehellä on velkaa ja luottokorttivelkoja yhteensä 2,7 miljoonan euron edestä. Carterin omaisuuden kerrotaan olevan 6350 euron arvoinen, mistä käyttövaroja on tällä hetkellä 753 euroa. Tähden on nähty viime aikoina tehneen pieniä klubikeikkoja, mikä lienee johtunut rahanpuutteesta.

Floridassa syntynyt Aaron Carter on julkaissut laulajaurallaan neljä albumia, joista menestynein on ollut vuonna 2000 julkaistu Aaron’s Party (Come Get It). Levy myi aikanaan 1,5 miljoonaa kopiota Yhdysvalloissa. Miehen suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet Crush on You, I Want Candy, That’s How I Beat Shaq ja Bounce.