Nina Agdal käänsi katseet rantalomalla – poikabändiläisen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias huippumalli Nina Agdal on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kipuamaan mallimaailman huipulle. Hänet tunnetaan Victoria’s Secret -brändin vakiokasvona. Tanskalaissyntyinen Agdal seurustelee nykyisin poptähden kanssa.

Nina Agdal on tätä nykyä varattu nainen, sillä hän on löytänyt romanssin The Wanted -yhtyeen laulajakomistuksen Max Georgen kanssa. Nyt julkkispari on suunnannut nauttimaan rantalomasta Barbadoksen rannoille, jossa heidät kuvattiin eilen.

Uutinen Ninan uudesta suhteesta oli taannoin miellyttävä, sillä Nina sai kokea kovia, kun Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine jätti hänet yhtäkkiä eksänsä Behati Prinsloon takia. Prinsloo on kaiken lisäksi vielä Victoria’s Secret -malli ja tekee yhteisiä kuvauksia Agdalin kanssa.