Miss Peppu -finalisti treenasi pakaroitaan – näin muhkeat muodot syntyvät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän vuoden Miss Peppu -kilpailussa toiselle sijalle päässyt brasilialainen Eliana Amaral on varsin muodokas neitokainen. Hänen takamustaan on epäiltu kirurgisesti parannelluksi, ja blondin epäiltiin myös lahjoneen tuntuvasti kisan tuomaristoa päästäkseen finaaliin.

Moisen pepun syntymiseen vaaditaan myös tehokasta treeniä. 26-vuotias Eliana julkaisi Instagram-sivustollaan videon kuntoilusessiostaan, jossa hän laittaa pakaralihaksensa töihin. Kuvakulma korostaa tietenkin tärkeintä – eli muhkeaa takamusta.

Eliana Amaral unelmoi jalkapallotähti Ronaldon tapaamisesta. Tämän vuoden Miss Peppu -tittelin voitti Brasiliassa järjestetyssä kilpailussa Dai Maceo. Toiseksi tulleella Elianallakin on hyvät mahdollisuudet edistää uraansa ja ottaa julkisuudesta kaikki irti.