Kanye Westillä kova puheet: Vertaa tyttöään prinssi Georgeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsen ensikuvat jäivät taannoin myymättä lehdistölle, koska niistä tarjottu kolme miljoonaa dollaria ei ollut riittävä summa Westin perheelle.

Kanye West on nyt sanonut, että heidän lapsukaisensa on samalla viivalla kuninkaallisten perijöiden kanssa. West on hoitanut perheensä asioista kertomisen parrasvaloissa, ja nyt mies jutteli tyttärestään North Westistä The Breakfast Show -radio-ohjelmassa.

– Hän on samassa asemassa kuin kuninkaalliset, kuten Lontoossa asuvat prinssit ja prinsessat, hän kommentoi.

Kanyen kommentti on kummastuttanut monia ja useat pyörittelevät päätään herran mahtailevalle asenteelle. Kyseessä ei suinkaa ole ensimmäinen kerta kun Kanye vertaa itseään tai perhettään maailman vaikuttavimpiin henkilöihin. Hän on kutsunut itseään myös lempinimillä Jeesus ja Jumala.

Pian North Westin äidin alttarille saatteleva Kanye West julisti taannoin, että hänen lapsensa tulee tekemään ensimmäisen virallisen esiintymisensä Voguen kannessa. Hanke sai jo alkumetreillä aikaan kulmien kohotuksia, sillä Kanye oli pyytänyt asiaa Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajalta ja hyvältä ystävältä Anna Wintourilta. On yleisesti tiedossa, että Wintour ei pidä Kimistä, eikä hän tahdo tasokkaan lehden sivuille realityjulkkiksia.