Karmaiseva näky Paul Walkerin turmapaikalla – Porschesta jäi vain kasa rautaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa surraan parhaillaan suosikkinäyttelijä Paul Walkerin kuolemaa, sillä hän menehtyi eilen rajussa auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Turmapaikalta levisi verkkoon nopeasti video, jossa auto palaa vielä yhtenä liekkimerenä. Nyt autonromu on jo kuljetettu pois.

Turmapaikalta hetki sitten ikuistetuissa paparazzikuvissa nähdään kuinka täydellinen tuho kohtasi Walkeria ja hänen ystäväänsä sekä heitä kuljettanutta Porsche-urheiluautoa. Poliisi epäilee turman syyski suurta ylinopeutta ja siitä johtunutta ulosajoa, sillä auto syttyi räjähdysmäisesti palamaan osuttuaan tien vieressä oleviin puihin.

Törmäyksen ja sitä seuranneen tulimeren jäljiltä paikalle jäi vain kasa savuavaa romua, joka oli hetkeä aiemmin ollut vielä urheiluauto. Tämän hetken tietojen mukaan autoa kuljetti Walkerin ystävä Roger Rodas, joka on entinen kilpa-autoilija ja siten erityisen viehtynyt vauhtiin.