Kauneusleikkauksilla uskomattomia tuloksia Koreassa – voiko tämä olla mahdollista?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa on paljon henkilöitä, jotka ovat pilanneet ulkonäkönsä kymmenillä kauneusleikkauksilla. Yleensä leikkauksista haetaan kuitenkin apua ulkonäöllisiin epäkohtiin, ja joskus kirurgin veitsen alla syntyvät luomukset ovat kaukana alkuperäisestä.

Kuva: Kpsurgery.co
Kuva: Kpsurgery.co

Etelä-Koreasta nousee suhteellisen usein otsikoihin naisia, jotka ovat muuttaneet ulkonäkönsä tavallisesta ihmisestä nuken näköiseksi. Kauneusklinikat mainostavat taitojaan yleensä näyttävillä ennen ja jälkeen -kuvilla, ja nyt Kpsurgery.co -verkkosivusto kokosi kuvista näyttävän kokoelman.

Kuvissa on yksi yhteinen seikka. Nimittäin se, että neitokaiset näyttävät leikkausten jälkeen huomattavasti nuoremmilta ja nukkemaisilta. Heidän nenäänsä ja leukaansa on pienennetty ja silmiä on usein suurennettu siten, että aasialaisille tyypilliset piirteet ovat hälventyneet. Joissakin tapauksissa lopputulos on niin kokonaisvaltaisesti ulkonäköä muuttava, että kuvien ihmisiä ei ole tunnistaa samaksi henkilöksi. Jälkeen-kuvissa on usein myös meikkiä ja muita efektejä lisämausteena.

Kuva: Kpsurgery.co
Kuva: Kpsurgery.co