Chris Brown esitteli näyttäviä tatuointejaan – aikamoinen kokoelma

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Chris Brown päätyi hiljattain malibulaiseen vieroitushoitolaan osallistuakseen siellä vihanhallintakurssille. Hän lopetti hoidon käyttäydyttyään ensin väkivaltaisesti henkilökuntaa kohtaan. Brown määrättiin sittemmin palaamaan vieroitukseen 90 vuorokauden ajaksi.

chrisbrown02122013

Nyt moniongelmainen laulaja on uutisissa vaihteeksi muissa kuin väkivaltaiseen käytökseensä liittyvissä merkeissä. Chris Brown poseeraa Urban Ink -lehden tuoreen numeron kannessa ilman paitaa, esitellen kameralle kehoaan koristavia näyttäviä tatuointeja. Mustetta on 24-vuotiaan tähden iholle ehtinyt kerääntyä jo melko runsaasti.

Chris Brown on edelleen ehdonalaisessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeästä pahoipitelystä, joten yksikin laittomuus voisi potentiaalisesti passittaa hänet pitkäksi aikaa vankilaan. 24-vuotias artisti kuuluu musiikkimaailman lapsitähtien joukkoon, sillä hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa jo 12-vuotiaana. Tähti on ollut aikuisiällään useita kertoja ongelmissa lain kanssa.