Kaverina naiselle? Mies, näin tunnistat olevasi pelkkä olkapää

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Seksi on suuri motivaattori miehelle kuin miehelle suhteessa naiseen. Kiinnostava neitokainen on helppo pyytää ulos, mutta aina ei alkuvaiheessa ole selkeää, millä tavalla kaunotar on kiinnostunut. On olemassa selkeitä tuntomerkkejä sille, kun mies on joutunut pelätylle kaverisaarekkeelle.

Miespuolinen kaveri on naiselle sekä olkapää että itsetunnon kohottaja. Ystävyys voi sukupuolten välillä toimia hyvin, jos romanttisia tunteita ei ilmaannu. Yksi tuntomerkki suhteen kaverillisuudesta on elokuvailta, jossa todellakin vain katsotaan elokuvaa. Kun toisiaan viehättävänä pitävä pari katselee sohvalla leffaa, he päätyvät ennen pitkää sylikkäin ja tilanne voi luisua helposti suudelmiin.

Niin ikään neidon koiravahdiksi joutuminen on signaali siitä, että hän pitää miestä hyvänä ystävänä. Palveluksien tekeminen naiselle on mukavaa kaverina, paitsi jos kupeissa kuumottavat salaisesti toisenlaiset tunteet – ja palkintona on poskisuudelma. Miestä voi myös alkaa korpeamaan, kun nainen hehkutellen esittelee hänet ystävilleen ja leimaa hänet naisparven edessä luotettavaksi kaveriksi.

Positiivista on, että neito puhuu miehestä ylipäätään ystävilleen. Kukaan ei kuitenkaan halua harrastaa tajunnanräjäyttävää seksiä pelkän mukavan tyypin kanssa – jos häntä ei juttutuokioissa kykene silmäilemään eläimelliset ajatukset mielessä. Lopullinen ”pallien murskaushetki” tulee kuitenkin vastaan, kun neito ottaa ystäväpoikansa mukaan ostoksille ja kyselee tältä naiselliseen sävyyn mielipiteitä kokeilemistaan vaatteista.

Todennäköisesti hän aikoo käyttää kyseisiä kolttuja treffeillä toisen miehen kanssa. Paikalta kannattaa ehkä jopa liueta, jos neito alkaa samalla selittämään sovituskopissa entisiä seksikokemuksiaan ja luetella rakastajiensa nimiä, Elite Daily muistuttaa. Tällaisia asioita kun jutellaan pääsääntöisesti naisystäville, eikä koskaan miehille, joita tapaillaan.

Joskus naisen kiinnostus ei syty miehen liian kiltteyden takia. Tällöin neito voi sanoa ajattelevansa urosta miehenä, jonka kanssa hän voisi mennä naimisiin jonain päivänä. Tuolloin neito voi yrittää pehmentää sitä tosiasiaa, ettei hän aio repiä vaatteita tämän yltä lähiaikoina. Nainen voi myös olla juuri eronnut, jolloin miehekäskin kaksilahkeinen saattaa päätyä rikkinäisen sydämen takia laastariksi. Tällöin sutinasta huolimatta mies joutuu olemaan kuunteleva korva edellisen suhteen ongelmia pohdittaessa.