WC-rullapidike juuttui miehen peräaukkoon – palomiehet apuun!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Hätäkeskukseen tulee vuosittain tuhansia avunpyyntöjä, joista osa voi liittyä esimerkiksi seksileikkien aikaansaannoksiin. Usein vastaavat tilanteet ovat noloja ainakin uhreille, vaikkakin niistä saa hyviä tarinoita eteenpäin kerrottavaksi.

Britanniassa erään miehen kerrotaan soittaneen hätänumeroon, koska wc-rullapidike juuttui hänen peräaukkoonsa kiinni. Saatuaan itsensä pinteeseen kyseinen herra ei enää kyennyt liikkumaan, joten hän joutui hälyttämään kännykästään apua. Palomiehet vapauttivat hänet ja mies sai myös lääkäriapua kipeytyneeseen peppuun.

Daily Mirror -lehden mukaan häntä varoitettiin välttämästä vastaavaan tilanteeseen joutumista. Pinteeseen on kuitenkin joutunut muutama muukin. Etelä-Walesin palo- ja pelastuspalvelun kerrotaan vapauttaneen viimeisen kolmen vuoden aikana yhteensä 864 ihmistä, joista 26 oli käsiraudoissa. Villitys johtuu tuhmista Fifty Shades of Grey -kirjoista.

– Meidän täytyy tehdä kaikenlaisia hulluja asioita. Joskus joku kertoo sinulle tarinan ja ajattelet, etten voi päihittää tuota. Jos joutuisin itse vastaavaan tilanteeseen, en kyllä haluaisi kokonaista pelastushenkilöstöä katselemaan itseäni! Kommentoitiin pelastuslaitokselta haastattelussa.