Kanye Westin itsekehu jatkuu – nyt menee jo aika pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikäli suuri yleisö haluaa uskoa räppäri Kanye Westin omasta suusta kuultuja lausahduksia, on mies vähintäänkin uusi Jumala, Jeesus, Michael Jackson, Pablo Picasso, Willy Wonka, Jimi Hendrix, Kate Moss, Marlon Brando ja Anna Wintour.

Sen sijaan West ei ole uusi Lenny Kravitz, jota mies tylytti äskettäin New Yorkin konsertissaan tietämättä, että rokkari istui katsomossa seuraamassa esitystä. West on joka tapauksessa itsetietoinen mies, ja nyt hänen narsistiset itsekehunsa ovat saaneet jatkoa.

– Olen vain niin luova, kuin Walt Disney tai joku. Räppi on vain yksi ajatusteni kammio. Olen kuin Howard Hughes, David Stern, Steve Jobs. Jos jotain, niin se on kohteliaisuus heille. Olen kuin uusi versio Michelangelosta, kommentoi Kanye, ja jatkoi ylistämällä kaunotartaan Power 105.1 FM -radiokanavalle.

Kanyen mielestä Vanity Fair -lehden 100-vuotisnumeron kannessa Marilyn Monroena taannoin esiintynyt Kate Upton ei ole oikea Marilyn. Osaamme ehkä jo arvata, kuka on.

– Kate Upton ei ole Marilyn Monroe! Kim on Marilyn! Marilyn oli kiistelty henkilö, niin on hänkin. Tämä on todellisuus. Elän unelmaelämää.

Kanye West on 36-vuotias rap-muusikko, joka on viime vuosina laajentanut uraansa muodin pariin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Jesus Walks, Touch the Sky, Stronger, Good Life, Love Lockdown ja Heartless. Kanye ja hänen kihlattunsa Kim Kardashian kuuluvat Hollywoodin seuratuimpiin pariskuntiin. Heidän on kerrottu suunnittelevan häitä räppärin näyttävän kosinnan jälkeen.