Mies, näin kesytät itsellesi talvinaaraan: ”Parransänki toimii aina, aamen!”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Jotkut väittävät kevättä ajaksi, jolloin sydämet sykkivät ja villit vietit saavat päitä kääntymään kadulla. Suomalainen on kuitenkin karaistunut talveen ja ymmärtää, että pakkassäässäkin voi lämpimän juomakupposen äärellä vikitellä vastakkaisen sukupuolen edustajaa.

AskMen-sivuston mukaan mies pystyy muutamilla nikseillä saamaan naisen kuin naisen kiinnostumaan itsestään. Romanttisissa elokuvissa ei turhaan nähdä päähenkilön rinnalla ei-niin-hyvännäköistä kaveria. Tavismies voi saada itsensä näyttämään paremmalta seisomalla itseään epämiehekkäämmän uroksen rinnalla.

Kauneusunista puhutaan yleensä vain naisten suhteen, mutta kukapa nainen katselisi kahta kertaa yrmeää silmäpussiensa alta vilkuilevaa urosta? Uni saa ihmisen rentoutumaan ja lataa akkuja – tämä näkyy myös ulospäin. Siispä kannattaa nukkua bilettämisen sijaan, jos väsyttää.

Joskus kuitenkin menojalka vipattaa, ja silloin mennään. Ulos lähtiessä mies voi pukea ylleen punaista, koska se viehättää seksuaalisessa mielessä molempia sukupuolia. Yhtä lailla kuin väri herättää miehen vaistot naisen suhteen, tutkimusten mukaan naisetkin mieltävät punaisissaan kulkevan miehen viehättävämmäksi.

Parransänki toimii miehellä kuin miehellä – aamen! Vaikka mies omistaisi millaiset epämuodostuneen Goljatin kasvot tahansa, tuo sänki niihin karskiutta, seksikkyyttä ja silauksen pahan pojan karismaa. Judg.me-sivuston kyselyn mukaan sänkimiehiä pidetään yleisesti älykkäämpinä ja sosiaalisempina – siispä syke naisten sydämissä kiihtyy.

Sänkeä katsellessa katse kiinnittyy huomaamattakin miehen kasvon piirteisiin. Leuka on hyvä pitää sopivasti koholla, koska asentoa pidetään yleisesti maskuliinisempana. Vastaavasti alaspäin katsomista pidetään feminiinisenä. Niin ikään matala ääni viestii naiselle miehekkäästä miehestä. Syvä ääni tuo alitajuista viestiä johtajaluonteesta – ja kaikkihan alfauroksesta syttyvät.

Pituudella on valitettavaa merkitystä suosioon naisten keskuudessa. Lyhytkin mies voi kuitenkin artikkelin mukaan pelastaa tilannetta, jos hän tienaa hyvin ja pankkitilillä on katetta. Viestiihän mammona menestyksestä ja tehokkuudesta. Yllättävä tekijä on hymy – vaikka monella naisella kyseinen ominaisuus mielletään parhaimpiin kuuluvaksi, miehen ei kannata hymyillä liian leveästi. Hitaasti syttyvä maltillinen virne antaa paremman kuvan uroksesta naisen silmissä.