Käytännön pila nolosti pieleen – nyt sattui leukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Digikameroiden ja YouTuben yleistyttyä kuka tahansa meistä saattaa päätyä internetissä julkaistaville videoille. Valitettavasti se tarkoittaa myös sitä, että kenen tahansa nolot mokat saattavat joutua miljoonien ihmisten nähtäville.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näin kävi esimerkiksi brasilialaisille nuorille, jotka lekottelivat uima-altaalla. Youtubeen päätyneellä videolla nuori mies yrittää työntää bikineihin sonnustautuneen neitokaisen leikkisästi veteen. Kaikki ei tietenkään mene odotusten mukaisesti, sillä pilailija kaatuu lyöden samalla päänsä altaan reunaan.

Kaatuva tyttö näyttää onneksi selviävän nolosta tapahtumasta minimaallisin vahingoin. Hänet tönäisseen miehen kokeman häpeän määrää voi sen sijaan vain arvuutella.