Sam Faiers jakoi jälleen rohkean kuvan – asu ei jätä juuri mielikuvituksen varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers ovat kotimaassaan tuttu näky viihdelehtien sivuilta. Realitytähdet ovat kunnostautuneet myös paljastavien kuvien jakamisessa sosiaalisessa mediassa.

Selfie-kuvien esitteleminen internetissä lieneekin Sam Faiersin suosikkiharrastus, sillä nyt realitytähti nähdään jälleen kerran hänen itsensä ottamassa Instagram-kuvassa. Otoksessa vaaleaverikkö poseeraa päällään seksikäs musta alusasu, joka jättää vähän mielikuvituksen varaan.

– Valmistaudun huomisia kuvauksia varten. Röyhkeä omakuva, Sam kirjoitti.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.