Mitä Alessandra Ambrosio on tehnyt kasvoilleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio lukeutuu mallimaailman parhaiten tienaavien tähtien joukkoon. Kahden lapsen äiti lomaili kesällä Brasiliassa ja Kreikassa, ja jakoi ahkerasti kuvia matkaltaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Alessandra ihmetyttää ulkonäöllään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ambrosio kuvattin eilen Miamissa, jossa hänen ulkonäkönsä aiheutti kuitenkin ihmetystä. Kaunotar oli nimittäin jostain vielä tuntemattomasta syystä vaalentanut kulmakarvansa. Tulos oli yllättävän raju, sillä aiemmin Ambrosiolla on ollut selkeät kulmakarvat. Viime kuussa myös Miley Cyrus vaalensi kulmakarvansa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

32-vuotias brasilialainen Alessandra Corine Ambrosio on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.