Elsa Hosk on kuuma näky rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, sillä vaaleaihoiset ja blondit kaunottaret saavat usein helposti keikkoja eri brändeiltä. Ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään menestyksekästä uraa merkin parissa.

Neitokainen nähtiin äskettäin St. Bartsin saarella kyseisen brändin kuvauksissa. Elsan yllä nähtiin vaaleankeltaisen ja vihreän sävyinen bikiniasu, joka imarteli mallin hyväkuntoisen näköistä vartaloa.

25-vuotias Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.