Nainen, näin deittailet useampaa miestä samanaikaisesti

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Sinkkuna elämästä voi nauttia täysin palkein oman vapauden ansiosta. Asioita ei tarvitse selitellä kenellekään, eikä omia valintoja perustella. Joskus neitokainen voi päätyä tilanteeseen, jossa hänestä on kiinnostunut useampi kuin yksi mies samanaikaisesti.

Siinä ei vielä ole sinänsä mitään uutta, mutta kaunotar voi itsekin tuntea orastavaa viehtymystä molempiin. Tuolloin hän luonnollisesti suostuu treffeille molempien urosten kanssa. Mutta miten tämän voi tehdä ylettömästi mokaamatta? Glamour-lehden artikkelin mukaan muutama asia on hyvä ottaa huomioon.

Ensinnäkin, syyllisyys on turhaa. Olet tuskin ainoa henkilö maailmassa samassa tilanteessa, ja tapailemasi miehet saattavat tässä vaiheessa silmäillä muita naisia. Niin kauan kuin suhde on tutustumisasteella, sille ei voida vielä luoda rajoitteita. Usein liian vakava suhtautuminen deittikumppaniin alkuvaiheessa voi vain karkottaa tämän kauemmas.

Tilanteesta voi kuitenkin mainita miehille – ei ole hyvä toimia salassa. Ilmassa on liikaa paljastumisen mahdollisuuksia, koska voi käydä niin, että päädyt vahingossa deittisi kanssa samaan kahvilaan, jossa toinen ihailijasi istuu kavereidensa kanssa. Vaikka leikittelisit vielä jonkin aikaa vaihtoehdoilla, ole kuitenkin rehellinen asiasta, jotta peli on kaikille selvä.

Omilla deittivalloituksilla on turha lähteä kehuskelemaan. Kun olet treffeillä yhden miehen kanssa, keskity häneen. Älä puhu muista ja ylistä edellisen illan tapaamistasi kahvilassa, jossa sait maailman herkullisimman suudelman ja chailatten. On myös selkeää, että et voi lopulta valita kuin yhden miehen. Kun sarjatapailu on uroksille selvä asia, hekin tietävät, että on mahdollisuus pettymiseen.

Valinnan tapahduttua ole kiltti sille, jonka joudut torjumaan. Kerro asia hänelle suorasukaisesti, mutta ystävällisesti. Perustella ei tarvitse, mutta ole kuitenkin avoin asian suhteen, äläkä vain lopeta yhteydenpitoa salaman lailla. Suhteen yhtäkkinen pikakatkaisu kertoo vain kykenemättömyydestä hoitaa tilannetta aikuisten tavoin.