David Blaine vedätti julkkiksia – Kanye West ei uskonut silmiään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu illusionisti David Blaine on tullut tutuksi toinen toistaan hulluimmista tempauksistaan. Näihin kuuluvat esimerkiksi elävältä haudatuksi tuleminen ja seitsemän päivän viettäminen vedellä täytetyssä lasipallossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies vakuutti taannoin, että teki viimeisen temppunsa seistyään kolme päivää miljoonan voltin keskellä New Yorkin Manhattanilla. Nyt kuitenkin YouTube tarjoilee uuden videon, jolla näytetään, kuinka David Blaine vedättää tunnettuja julkisuuden henkilöitä. Mukana ovat ainakin Will Smith, Kanye West ja Katy Perry. Video on ennakkomaistiainen miehen Real or Magic -ohjelmasta.

David Blaine on New Yorkissa syntynyt 40-vuotias taikuri ja ennätystenrikkoja. Puertoricolais-venäläiset taustat omaava supertähti tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi vuonna 1999, kun hänet haudattiin elävältä viikon ajaksi. Sittemmin hän on viettänyt lähes 64 tuntia jääkuutiossa, seisonut 35 tuntia korkean tolpan päässä ja asunut 44 päivää muovikuutiossa ilman ruokaa.