Maailmanhistorian surkein biisi? Rebecca Black teki paluun – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulaja Rebecca Black nousi keväällä 2011 nettisensaatioksi Friday-kappaleensa myötä. 14-vuotiaan teinitähden kappale herätti huomiota lähinnä kehnolla laadullaan, sillä kappaletta nimitettiin maailman huonoimmaksi. Samaan aikaan jotkut tosin kehuivat konseptia nerokkaaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 16-vuotias Black on tehnyt paluun musiikin pariin. Hän julkaisi äskettäin cover-version Miley Cyrusin kappaleesta, ja nyt myös Friday on saanut jatkoa. Eilen julkaistu kappale on nimeltään Saturday, eikä se ole juurikaan parempi kuin edeltäjänsä. Kappale on saanut päivässä jo 3,3 miljoonaa katselua.

Friday-kappaleellaan maailmanmaineeseen noussut Black on hieman muokannut juhlimisesta kertovaa kappaletta nuoreen imagoonsa sopivammaksi. Neitokainen nauttii yhä musiikin tekemisestä, ja hän julkaisi taannoin oman versionsa Rihannan ja Mikky Ekkon kappaleesta Stay. Rebeccan We Can’t Stop -videota on käyty katsomassa jo yli 120.000 kertaa.