Kanye West unohti aamulääkkeet? ”Olen seuraava Nelson Mandela!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin kanssa taannoin esikoisensa saanut Kanye West tunnetaan melko egoistisista lausunnoistaan, joissa hän on verrannut itseään Jeesukseen ja tytärtään Britannian kuninkaalliseen vauvaa Georgeen. Nyt sama meno jatkuu, mutta puheet paisuvat entisestään.

Nelson Mandela menehtyi viime viikolla 95-vuotiaana, ja tapaus kosketti myös Westiä. Artisti tosin kertoi chicagolaisen WGCI-radiokanavan haastattelussa, että hänestä on tulossa Mandelaa suurempi ihmisoikeus- ja kulttuurivaikuttaja. Seuraavaksi Nelson Mandelaksi itsensä julistanut Kanye totesi, että Mandelan kuoleman jälkeen ihmisillä on enemmän aikaa keskittyä hänen omiin saavutuksiinsa.

– Olen seuraava Nelson Mandela. Olen vasta 36-vuotias, ja kun katsotaan mitä kaikkea olen jo saavuttanut, niin minua voi mielestäni verrata ainoastaan häneen. Kun minä olen 95-vuotias, olen suurempi sankari kuin hän oli koskaan, Kanye West kertoi haastattelussa.

Haastattelija Adrian Cronauer luonnollisesti kyseenlaisti artistin vainoharhaiset puheet ja tiedusteli onko West joskus oikeasti tehnyt jotain ihmioikeuksien hyväksi. Artisti vastasi kohdanneensa urallaan rasismia ja olevansa mustien räppäreiden pioneeri.

Kim Kardashianin alttarille pian saatteleva Kanye West julisti taannoin, että hänen lapsensa tulee tekemään ensimmäisen virallisen esiintymisensä Voguen kannessa. Hanke sai jo alkumetreillä aikaan kulmien kohotuksia, sillä Kanye oli pyytänyt asiaa Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajalta ja hyvältä ystävältä Anna Wintourilta. On yleisesti tiedossa, että Wintour ei pidä Kimistä, eikä hän tahdo tasokkaan lehden sivuille realityjulkkiksia.