Mies ei osannut valita vaimon ja moottoripyörän välillä – pani molemmat myyntiin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kahdesta lempiasiasta voi olla vaikea valita parempaa. Silloin on keksittävä jotain luovaa, tuumi Bob-niminen amerikkalainen mies. Hän ei osannut valita vaimonsa ja Harley Davidson -moottoripyörän välillä, joten pisti molemmat myyntiin Craigslist-sivustolle.

Ilmoitus sai kimmokkeensa siitä, että vaimo yritti saada miestä luopumaan pyörästään. Vastalause herättänee naisen ajattelemaan. Bob kertoo ilmoituksessaan moottoripyörän olevan erinomaisessa kunnossa. 1959-vuosimallia oleva vaimokin on hyvässä kunnossa, ”ottaen huomioon”.

Bob kertoo vaimonsa olevan ainoa kappale malliaan. Hän paljastaa huumorihengessä tehdyssä myynti-ilmoituksessa kaunottaren olevan myös kallishoitoinen tapaus. Myyntihinnaksi mies määrittelee kauppatuotteistaan 5.900 dollaria, uutisoi Metro-lehti.