Suora uutislähetys sai yllätysvieraita – topless-sankarit iskivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimittajan työssä tapahtuu monenlaisia yllättäviä asioita varsinkin kesken juttukeikan. Nyt saksalainen uutislähetys on saanut lisäiloa kameran linssille tallentuneista paidattomista uroksista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Reportteri yrittää Youtubessa julkaistulla uutisvideolla kertoa asiallisesti asiansa, mutta tilanne kehittyy humoristiseksi, kun hänen taustalleen ilmestyy yllättäen kaksi miestä ylävartalo paljaana. Kaksilahkeiset alkavat tanssahdella yhdessä ja pitävät katsojille varsinaisen Gangnam Style -esityksen.

He viihtyvät paikalla koko lähetyksen ajan ja pullistelevat muun muassa lihaksiaan pahaa-aavistamattoman toimittajan selän takana. Kaivattaisiinko Suomen ajankohtaisuutisiin lisää tällaista viihdettä?