Helpotus joulupöytään: Kännykkäsovellus esittää tyttöystävää vanhemmille

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Monet sinkut joutuvat jälleen joulupyhien aikaan kuuntelemaan sukulaistensa tungettelevia uteluita mahdollisista elämänkumppaneista tai niiden puutteesta. Onneksi nykyteknologia tarjoaa nyt helpotusta näidenkin vaivaannuttavien tilanteiden ratkaisemiseksi.

Älypuhelimille luotu Invisible Girlfriend -sovellus tarjoaa käyttäjälle virtuaalisen tyttöystävän. Digitaalinen puoliso muun muassa lähettää käytättäjän puhelimeen ääniviestejä ja soittaa tälle valmiiksi nauhoitettuja puheluita. Sovellus päivittää tarvittaessa jopa Facebookin parisuhdestatuksen.

– Loimme InvisibleGirlfriend.com-palvelun auttaaksemme ihmisiä vastaamaan paremmin sukulaisten ja työkavereiden uteluihin näiden parisuhdetilanteen suhteen. Toivomme auttavamme heitä elämässään antamalla heille paremman tarinan kerrottavaksi, sovelluksen luoja Matthew Homann kuvaili Elite Daily -sivustolle.

Invisible Girlfriend tarjoaa kolmea erilaista palvelua: Vain puhetta, astetta vakavampaa ja melkein kihloissa. Näiden hinnat liikkuvat 9,99 – 49,99 dollarin, eli noin 7 – 36 euron välillä. Toistaiseksi tarjolla on siis vain virtuaalinen tyttöystävä, mutta tekijät työskentelevät parhaillaan myös virtuaalisen poikaystävän parissa. Kumpikin palvelu tulee soveltumaan myös seksuaalivähemmistöjen edustajille.