WOW, näin hittipelin repliikeillä pokataan kaunottaria

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Blizzard Entertainment -yhtiön World of Warcraft lukeutuu kaikkien aikojen suosituimpiin verkkopeleihin ja sitä pelaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Peli on toiminut joissakin tapauksissa myös suhteen rikkojana, kun miehet ovat viettäneet enemmän aikaa pelimaailmassa kuin tyttöystävänsä kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme äsken pariskunnasta, joka meni kihloihin World of Warcraft -asuihin pukeutuneena. Toiset saattavat kuitenkin tuskailla sitä, kun heidän sosiaaliset taitonsa eivät riitä tavallisten tyttöjen puhelinnumeroiden saamiseen.

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla todistetaan, että myös pelimaailmasta tutuilla sanoilla ja repliikeillä voi iskeä naisia. Testissä nuori mies menee tyttöjen luoksen juttusille ja puhuu lähinnä pelimaailmaan sijoittuvia juttuja. Silti naiset antavat hänelle puhelinnumeroitaan, joten tässä tapauksessa nörttikieli toimii vähintään yhtä tehokkaasti kuin kuluneet ja väsyneet iskurepliikit.