Ilkeä vessapila: Naisen takapuoli liimautui superliimalla pönttöön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vessapilat ovat varmaankin ikävin ja noloin tapa joutua toisen vitsin uhriksi. Saniteettitiloissa toteutettuja ilkeitä tekoja tehdään yleensä vain oppilaitoksissa tai kotioloissa, mutta nyt eräs tavallisen tavaratalon asiakas joutui kauhistuttavan pilan uhriksi.

40-vuotias kotiäiti, Illyanna De La Keur, oli lähtenyt ostoksille Banks Countyssa sijaitsevaan The Home Depot -tavarataloon, kun hänen piti käydä kesken kauppareissun marketin vessassa. Joku oli kuitenkin pannut hetkeä aiemmin wc-istuimen renkaalle supervahvaa Loctite-liimaa.

Järkytyksekseen De La Keur tajusi takapuolensa jääneen kiinni renkaaseen, eikä hän päässyt pöntöstä irti ilman, että olisi repinyt ihoaan riekaleiksi. Hän joutui odottamaan apua 25 minuutin ajan, kunnes pelastusviranomaiset saapuivat auttamaan naista. Irroittaminen kesti yli tunnin, ja kotiäiti kuvaili tilannetta WSB-TV -uutiskanavalle elämänsä nöyryyttävimpänä tapahtumana.