Pikkupoika ampui mielikuvitusjousella – erotettiin koulusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapset leikkivät usein mielikuvitusleikkejä, joihin saattaa kuulua vaikkapa taistelua örkkejä vastaan. Koulussa pyritään useimmiten rajoittamaan luovempien ja villimpien tenavien itseilmaisua.

Nyt eräs kymmenvuotias yhdysvaltalainen poika on erotettu koulusta, koska hän ampui luokassa nuolen mielikuvitusjousella. Henkilökunnan mielestä lapsi rikkoi eleellään koulun sääntöjä, joissa kielletään kaikki aseet koulussa. Rutherford Institute -ihmisoikeusryhmä on puolustanut koululaista nimeämällä tapauksen järjettömäksi.

– Haluamme pitää kaikki koulut turvallisina. Mutta haluaisin mieluummin nähdä, että todellisten uhkien hyväksi tehdään jotain uskottavaa. Jos vertaa sitä tähän mielettömään, osoittelevaan näytelmään, kommentoi ryhmään johtaja John W. Whitehead Huffington Post -lehdelle.