Simpsoneille jouluinen alkutunnari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimman animaatiosarjan titteliä on pitänyt hallussaan jo vuosikymmenten ajan Simpsonit, jonka voittokulku on jatkunut vuodesta toiseen. Sarjan tunnetusta alkuintrosta on viime aikoina nähty lukuisia erilaisia versioita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Simpsonien tekijät ovat tällä kertaa luoneet sarjan tuoreelle jaksolle jouluteemaisen alkutunnarin. Youtubessa nähtävässä videossa on mukana lukuisia alkuperäisestä tunnarista muistettavia yksityiskohtia, mutta joulun ja talven aikaan sopivalla mausteella.

Taannoin Simpsoneissa nähtiin myös toinen ajankohtainen erikoisversio sen alkutunnarista. Tässä tapauksessa sarjan alkuintro parodioi Hobitti -kirjaa ja sen pohjalta tehtyjä elokuvia. Videolla tutustutaan muun muassa Simpsonit-versioihin Klonkusta ja Smaug-lohikäärmeestä.