Alessandra Ambrosion puku ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio lukeutuu mallimaailman parhaiten tienaavien tähtien joukkoon. Kahden lapsen äiti lomaili kesällä Brasiliassa ja Kreikassa, ja jakoi ahkerasti kuvia matkaltaan sosiaalisessa mediassa. Viime viikolla Alessandra ihmetytti vaalentamalla kulmakarvansa.

Ilmeisesti kyseessä oli vain lyhytaikainen kokeilu tai kuvauksia varten tehty muutos, sillä eilen Alessandra nähtiin 2013 amfAR Inspiration Gala -tapahtumassa taas normaalin näköisenä. Supermalli poseerasi lisäksi punaisella matolla melko paljastavaan iltapukuun sonnustautuneena.

32-vuotias brasilialainen Alessandra Corine Ambrosio on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.