Härskit jouluvalot olivat poliisille liikaa – naapurin kosto

Ohhoh! · Stara.fi

Naapurisopu on asia, joka on yllättävän monen ihmisen alituinen ongelma. Joskus naapurit tyytyvät vain väittelemään, mutta joskus riitaisuudet menevät hyvinkin pitkälle. Nyt verkossa nähdään tapaus, jonka selvittelyssä tarvittiin myös poliisia. Viranomaiset päättivät lopulta viheltää pelin poikki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa nähtävällä videolla voidaan ihastella Yhdysvaltojen Louisianassa kuvattuja poikkeuksellisen ”tyylikkäitä” jouluvaloja, joista saa melko pienellä mielikuvituksella aikaan mielikuvan jostain vähemmän jouluisesta kuviosta.

Denham Springsin kaupungissa sama valokuvio nähtiin myös viime vuonna, mutta toinen vuosi oli naapureille liikaa. Naapurit kiipesivät jopa katolle rikkomaan asetelman, TheAdvocate.com uutisoi. Julkaisun mukaan poliisi on määrännyt asetelman poistettavaksi.