Matkustaja sylkäisi bussikuskin kasvoille – ei olisi kannattanut

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Julkisilla kulkuneuvoilla liikkuvien odotetaan noudattavan tietynlaisia käytöstapoja. Kaikille kohteliaisuus ei ole kuitenkaan mennyt kasvatuksen puutteesta johtuen selkäytimeen. Tuloksena on voi olla mielenkiintoisia tilanteita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt seattlelainen bussikuski menetti hermonsa, kun 23-vuotias matkustaja Ethan Kinney sylki häntä kasvoihin. 61-vuotias Dennis Echols hyökkäsi tämän jälkeen nuorukaisen kimppuun ja tilanne tallentui valvontakameralle. Kärhämä syntyi alunperin siitä, kun Kinney ei suostunut poistumaan linja-autosta taukopaikalla.

Raivostuneen Echolsin nähdään Youtube-videolla tönivän ja hakkaavan miestä kadulla. Bussikuski erotettiin tapahtuneen jälkeen virastaan. Hän oli työskennellyt King Countyn Metrolle linja-auton kuljettajana vuodesta 2001 lähtien. Molempia miehiä syytetään pahoinpitelystä.