Chloe Mafia rohkeasti niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittua X Factor -laulukilpailuohjelmaa ravisteli vuonna 2010 skandaali, kun kilpailuun osallistunut nainen paljastui prostituoiduksi. Chloe Mafia -niminen neitokainen nimittäin myi itseään 200 euron tuntihintaan, ja hänen kerrottiin olevan myös huumeriippuvainen.

Chloe Mafia ei selvinnyt kilpailussa loppuun saakka, mutta hänet on X Factorin jälkeen nähty toisinaan kohuotsikoissa. Nyt neitokainen on kuvattu Barbadoksella sijaitsevalla uimarannalla. Chloe ei onnistunut pitämään silikonirintojaan bikineissä, sillä hänen nänninsä näyttivät koko ajan hakeutuvan kaiken kansan nähtäville.

22-vuotias Iso-Britanniasta kotoisin olevan Chloe Mafian paljastettiin olevan pienen tyttären äiti joka työskentelee maksullisena seuralaisena. Tämä tieto oli liikaa monille televisiokatsojille, mutta se ei estänyt häntä osallistumasta X Factor -realitykisaan. Naisella oli myös tiettävästi ongelmia kokaiinin kanssa.